Praktijk voor opvoedingsondersteuning
en eerstelijns psychologische hulp

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch (06-27615255: graag een sms sturen met naam en telefoonnummer of voicemail inspreken) of per email: els.andrea@aandachtenverbinding.nl

Ik neem telefonisch contact op met je: we bespreken je hulpvraag en ik geef informatie over mijn werkwijze en de kosten. Op basis daarvan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Voorafgaand aan dit intakegesprek stuur ik een vragenlijst. Als je de kosten wilt declareren bij je ziektekostenverzekeraar neem je bij het eerste gesprek een verwijsbrief mee van je huisarts en een identiteitsbewijs (paspoort of ID/kaart) Zie voor meer informatie over kosten en tarieven: Tarieven en kosten.

Het intakegesprek is de start van de behandeling. We bespreken de klachten, hulpvraag en relevante achtergrondinformatie (zoals eventuele eerdere diagnoses en medische, psychologische of pedagogische behandeltrajecten). Samen besluiten we of we verder gaan en maken afspraken over het vervolg.

Wachttijden

Ik streef er naar de wachttijden kort te houden. Op dit moment is de wachttijd ongeveer drie maanden. Bij langere wachttijden (meer dan drie maanden) doe ik suggesties voor collega behandelaren en verwijs ik terug naar de huisarts.